Om oss

Vi är inte som alla andra. Det kommer inte ni heller vara om vi blir partners

Under är en varumärkes- och designbyrå som startats av Tobias Ottomar och Alex Kerber. Vårt mål är att vara ett personligt och jordnära alternativ för dig som tror att branschen är mogen för en ny typ av byrå.

En byrå som inte kallar sig fullservice men ändå klarar av att ta ansvar för hela varumärkesarbetet. Från strategi och implementation till design och kommunikation. Analogt såväl som digitalt.

Vår styrka är att vi har den strategiska, grafiska och digitala kärnkompetensen inhouse, men ett stort nätverk med förgreningar över hela världen som tar vid när våra produktionsresurser inte räcker till. På så sätt får du alltid ett skräddarsytt team för just ditt behov.

Det här tycker vi är extra viktigt

Enkelhet

Vi gör det krångliga enkelt. Varumärken som står på en solid strategisk grund blir tydliga, enkla att förstå och kommunicera.

Digitalt – Eller inte

För oss är den digitala närvaron en självklarhet. Vår styrka är att hålla ihop varumärket i alla kanaler utan att kommunikationsmålet försvinner i röran av tekniska termer och nyheter.

Design = ekonomi

Vi vet att bra design är inte bara en njutning för ögat utan också något som på sikt stärker betalningsviljan och märks i resultaträkningen.

Några av våra nöjda uppdragsgivare